Chez Myriam et Luc

Dit charmante klein appartement van 54 m2, ingericht met veel zorg, zal u comfortabel verwelkomen voor een onvergetelijk “lunairien” verblijf. Vergeet uw zorgen en laat u verwennen in deze oase van rust en sereniteit. Alles hier is ontworpen voor ontspanning en rust, de nabijheid van de zee, met therapeutische waarde.
Objecten, terug gebracht vanuit de hele wereld door reizende eigenaars, vertellen alles over de relatie van de mens met de zee en dompelt u onder in een resoluut maritieme sfeer. Met zijn drievoudige uitbreiding  oost-zuid-west, zijn dubbele uitzicht op zee en een zijn mooi balkon met een uniek uitzicht op de prachtige huizen uit de 19e eeuw en het strand van Saint-Lunaire, zal het appartement u verleiden en op zijn best u van elke zonnestraal laten genieten. Als de winter er eenmaal is, zorgt de vloerverwarming voor een warme sfeer en een comfortabel verblijf.
Niet te vergeten: Uitzicht op het zwembad aan het westen, verwarmd van april tot oktober; berging in de tuin op de begane grond voor zeilplanken, surfplanken, fietsen, skateboards,etc.; privé parkeer plek. het balkon is groot genoeg voor het opstellen van een tafel van zes. 

Klik HIER voor een plattegrond van het appartement

 

 

 

Prijzen:
Topseizoen: 11 juli-22 augustus € 1200,-
Hoogseizoen: 13 juni-11 juli / 22 augustus-19 september € 1000,-
                        Pasen + Allerheiligen  € 1000,-
Midden seizoen: april- mei - juni - sept - oct (behalve vakanties) € 800,-
                        Kerstmis € 800,-
Na seizoen: november- december- januari- februari- maart  € 600,-

Voor weekenden, neem contact met ons op.