MEER

Alle appartementen hebben uitzicht op zee en op het terrein ligt een verwarmd privézwembad. Ieder appartement heeft een privéparking en een bergruimte voor surfplanken en fietsen. Onder toezicht van Monumentenzorg zijn de diverse gebouwen met alle zorg gerestaureerd en voldoen ook aan alle eigentijdse eisen wat betreft (geluids)isolatie. De appartementen liggen op een punt in zee, tussen 2 stranden in. Een familiestrand erg beschut onderaan de rotsen, lekker uit de wind en aan de andere kant een meer sportief strand dat bekend is door zijn goede surfcondities. Aan het strand is het mogelijk om te minigolfen, een zeilbootje of kano’s te huren of les te nemen. Zomers is er volop plek voor kinderen en de gemeente organiseert ieder jaar spelletjes en oppas.
Een ideale plek om lekker uit te rusten, uit te waaien, te werken en te genieten. De appartementen zijn voorzien van alle luxe. 

St Lunaire beschikt over 10 gravel buitenbanen en 2 binnenbanen, een fantastische golfbaan die 100 jaar geleden door de Engelsen is opgericht met een clubhuis waar ook niet clubleden met uitzicht op zee kunnen lunchen.St. Malo en Dinard liggen op een steenworp afstand, daar vindt u de casino's en het mondaine strandleven. St Lunaire ligt op een kwartiertje van St Malo, de middeleeuws ommuurde piratenstad maar tegenwoordig met een TGV-station wat het op 3 uur van Parijs brengt. Vanaf 2017 op 2,5 uur. 
 
St Lunaire is een station Balneaire wat wil zeggen dat het sinds mensenheugenis een vakantieoord is. De Russische Tsaren, althans hun dochters, gingen er rond 1900 zomers al naar toe voor 3 maanden. Decennia lang gingen hier families naar het strand en er staan alleen maar grote huizen met tamelijk vermogenden families. De zee is er redelijk fris en daarom zijn er veel minder badgasten dan aan de zuidkust. De zone waar deze panden liggen is beschermd en langs de hele kust mag niets meer gebouwd worden.